Hocalarım bildiğiniz üzere dairelere tüm katlara fiber kablo çekilmiş daha sonradan işlem yapılmamıştı. Dün ekip geldi İstanbul'a, Bingölden benim için geldiklerini söylediler. Kaldırımlarda kazı işlemi oldu siyah borular döşeyip toprakla kapatıp tekrar kaldırım taşlarını sabitleyerek bazı yerlere de çimento dökerek kapattılar. Ayrıca elektrik kutusu hemen bizim binanın önünde o elektrik kutusunun oraya da boru büyüklüğünde bir çimento dökülmüş. Elektrik kutusunun arkası da bizim bahçemiz. Bina girişini kırıp dökmek istemedikleri için biz bahçedeki toprak altından götüreceğiz dediler bahçede kazım işlemi oldu oraya da siyah botu döşediler. Ancak devamı gelmedi. Bundan sonra ne olacak? binaya kutu veya turuncu bir kablo getirilmedi. Ancak gelen ekip bana işte şuradan kabloyu geçireceğiz buralara tutturuacağız diyip en sonda da zemindeki beyaz fiber rulosunu göstererek buraya getireceğiz dediler. Hatta zeminde fiş yoktu adamlara ip sarkıttım kazı makinesinin kablosunu benim katıma çıkardım fişe taktım en yakın bizden elektrik çekerek kazdılar vb. Tertemiz yapıp gittiler.
@sanjaytr_ Hocam özellikle sana soruyorum bu işlerde bilgilisin diye. Bundan sonra neler olacak acaba? fiber kablolar döşendikten sonra kazı için 2 hafta beklemem de kazı onayı içinmiş diye yorumladım.
@sanjaytr_ Hocam özellikle sana soruyorum bu işlerde bilgilisin diye. Bundan sonra neler olacak acaba? fiber kablolar döşendikten sonra kazı için 2 hafta beklemem de kazı onayı içinmiş diye yorumladım.