Fiber Kablo Çekildi Kutu Yok

Kazım Baydere de dönüş yaptı
Merhaba, ilgili arkadaşlarıma ulaştım. Sizin bina için şu an onaylı bir proje olmadığını ilettiler. Yine de kontrol sağlayacaklar bir şey yapabiliyor muyuz diye. İyi günler dilerim. dedi naptıklarını hiç anlamadım.

CEOyu etiketleyerek tweet attım Türk Telekomdan aradılar talebi vs almak için babamı aradılar bir süre sonra
Degerli musterimiz, fiber alt yapi donusumu icin on basvurunuzu aldik. Basvuru numaraniz 48508680. Size en iyi hizmeti sunabilmek icin altyapi calismalarimiz hizla devam ediyor. Calismalarimizi tamamladigimizda fibere gecisinizi gerceklestirmek uzere sizinle tekrar iletisime gececegiz. Anlayisiniz icin tesekkur ederiz. B001 diye mesaj geldi
Daha sonra ise Linkedinden CEO döndü

Merhaba,

Konuyu incelemesi için müşteri deneyimi ekibimizle paylaşıyorum. Arkadaşlarımız sizinle iletişime geçeceklerdir.
dedi şimdi napmam lazım?
Ceo o şekilde döndüyse 1-2 güne seni bizzat birisi şahsi numarasından arayıp sana gerçek bilgi verecek. Yani muhattap buldun. Bana öyle cevap verdiğinde 1 gün sonra saat sabah 10 buçuk gibi 505 li numaradan arayıp binanız fiber kablolama aşamasında demişti o günde turuncu kabloyu döşemişlerdi sadece kutu koymak kaldı.

Ceo o şekilde döndüyse 1-2 güne seni bizzat birisi şahsi numarasından arayıp sana gerçek bilgi verecek. Yani muhattap buldun. Bana öyle cevap verdiğinde 1 gün sonra saat sabah 10 buçuk gibi 505 li numaradan arayıp binanız fiber kablolama aşamasında demişti o günde turuncu kabloyu döşemişlerdi sadece kutu koymak kaldı.
Kanka müşteri hizmetleri aradı sadece onlarda altyapı talebini aldıklarını söylediler yine:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Geri
Üst Alt