Bugün sabahtan arayan soran olmadı gün içinde ve yarın nolacak bakalım.Öyle dedilerse aksiyon alıyorlardır. Keşke Apartmanı örgütleyebilsen. İşi çok hızlandıracaktır.
Bugün sabahtan arayan soran olmadı gün içinde ve yarın nolacak bakalım.Öyle dedilerse aksiyon alıyorlardır. Keşke Apartmanı örgütleyebilsen. İşi çok hızlandıracaktır.
Ben de an itibariyle kutu bekliyorum. Tüm katlarda beyaz fiber kabloları ve ana bölgede turuncu fiberi de getirdiler. 5.Gün bugün bunlar yapılalı. 5 gündür kutuyu bekliyorum yani.Bugün sabahtan arayan soran olmadı gün içinde ve yarın nolacak bakalım.
kutuyu taktılar demin.Bugün sabahtan arayan soran olmadı gün içinde ve yarın nolacak bakalım.
Vallahi hocam Türk Telekom sana çalışıyor hakutuyu taktılar demin.
Valla 3 günde bir gele gele herşeyi bitirdiler maksimum 20 gün sürdü heralde. Pazar günü bile geldikleri olmuştu.Vallahi hocam Türk Telekom sana çalışıyor ha
Bizi gibi gariplerde anca beklesin.Valla 3 günde bir gele gele herşeyi bitirdiler maksimum 20 gün sürdü heralde. Pazar günü bile geldikleri olmuştu.
Bizim Apartman 8 daire + 2 dükkan tüm dairelere imza attırdım.Bizi gibi gariplerde anca beklesin.