Kabloyu başka ekip gelip yapacak reis.Hayırlı olsun kral benimde evimin hemen karşı sokağını kazmak için geldiler bugün,ben halen bekliyorum(bende kazı var ama gelen boruda kablo var mı yok mu bilmiyorum)
Kabloyu başka ekip gelip yapacak reis.Hayırlı olsun kral benimde evimin hemen karşı sokağını kazmak için geldiler bugün,ben halen bekliyorum(bende kazı var ama gelen boruda kablo var mı yok mu bilmiyorum)
Evimin önünde kadar boru geliyor umarım boş değildir içi üstünde taş olduğu için bakamıyorum. 2 gün önce karşı sokağıma geldi herhalde onlarla beraber takacaklar kutuyu.Kabloyu başka ekip gelip yapacak reis.
Boş olma olasigi yuksek. Turuncu kabloyu çekenler başka ekip.Evimin önünde kadar boru geliyor umarım boş değildir içi üstünde taş olduğu için bakamıyorum. 2 gün önce karşı sokağıma geldi herhalde onlarla beraber takacaklar kutuyu.
Arayıp sorsam mı ne durumda diye çok canımı sıkmaya başladı bu durum. Evimin yakınına geliyorlar fakat buraya gelen yok.Boş olma olasigi yuksek. Turuncu kabloyu çekenler başka ekip.
Arayıp sorsam mı ne durumda diye çok canımı sıkmaya başladı bu durum. Evimin yakınına geliyorlar fakat buraya gelen yok.
Kazım Baydereye yazayım? Elimde Fiber ön başvuru kodu da var daha rahat yardımcı olabilir belki.Net bir bilgi vermezler onların insafına kalmış bir durum reis.
Şansını dene. Her yolu dene. Kullanmadığın yol kalmasın. Sen üstüne gitmessen hiçbir şey olmuyor bu ülkede.Kazım Baydereye yazayım? Elimde Fiber ön başvuru kodu da var daha rahat yardımcı olabilir belki.