Fiber kutusu (?) takıldı ne zaman sorguda görünür?

Neyin ne olduğunu bilmeden boş yere hiddetlenip konuşuyorsunuz. Siz (şahsınızı kasdetmiyorum, tüm aboneleri kastediyorum) kim, Telekom'u böyle vandalizm ile cezalandırmak kim!!! :mad: Hele ki binanıza giren VDSL kablo demetini keserseniz, o demetten sizden başka sinyal alanlar var. Onları da engellemiş olursunuz. Ayrıca bu vandallığı sizin (şahıs olarak belirtiyorum, bu sefer) yaptığınız da ortaya çıkarsa "devlet malına zarar vermekten" Telekom sizi bal gibi mahkemeye de verecektir. Benden söylemesi. Sinirlerinize hakim olup daha aklı başında çözümlere yöneliniz. :oops:
Ben neyin ne olduğunu bilmek istiyorum. Muhatap alınmak istiyorum. Torpilsiz araya kimseyi sokmadan iş yapmak istiyorum.
Keseceğim dediğim kablo VDSL kablosu değil, evimin içine giren 2 aydır duran çirkin bir görüntü sunan fiber kablosu ve eğe burada yazılanlar gibi aylarca senelerce boş duracak ise bir noktada keseceğim. Keseceğim kablo da benim dışımda kimseye bağlı değil. ayrıca Türk Telekom Call Center'ı da isterseniz kesebilirsiniz dedi, umarım o noktaya gitmez bu durum.

Aklı başına bir çözüm diyorsunuz, daha önce yazıştık, aklı başında bir çözüm yok. Sorunu aradığımda muhatap alındığımı düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Geri
Üst Alt