Haber GTA 6 Hayranı Oyunu Erkenden Görebilecek! Büyük İddia

Merhaba arkadaşlar, sosyal medyada dolaşan oldukça duygusal bir haberi sizinle paylaşmak istedim. Oyun dünyasının merakla beklediği GTA 6 ile ilgili ortaya atılan bir iddia hepimizi çok etkiledi.

İddiaya göre, kanserle mücadele eden ve doktorların maalesef 6 ila 12 ay ömür biçtiği bir GTA hayranı varmış. Bu hayranın bir yakını, Rockstar Games yetkililerine ulaşmak için sosyal medya üzerinden bir çağrı başlatmış. Amacı, hayranın GTA 6 piyasaya sürülmeden önce oyunu görmesini sağlamakmış.

Hasta yakını, Rockstar Toronto stüdyosunun bulunduğu bölgeye çok yakın oturduklarını belirtmiş ve bu durumun bir avantaj olabileceğini düşünmüş. Oyunun çıkışına yetişememe ihtimali yüksek olduğu için, gizlilik anlaşması (NDA) imzalamak koşuluyla özel bir oynanış testi veya gösterim talep etmişler.

Neyse ki, bu yardım çağrısının karşılıksız kalmadığı yönünde sevindirici bir gelişme yaşanmış. Çağrıyı yapan kullanıcı gönderisini güncelleyerek, aile olarak Rockstar Games yetkilileriyle görüştüklerini ve "harika haberler aldıklarını" duyurmuş. Şimdilik daha fazla detay veremeyeceklerini belirtse de, bu açıklama şirketin hasta hayranına oyunu erkenden göstermeyi kabul ettiği şeklinde yorumlanıyor.

Henüz resmi bir açıklama olmasa da, oyun dünyasında daha önce de benzer güzel örnekler yaşanmıştı. Borderlands ve Total War gibi oyun serilerinin yapımcıları da daha önce terminal dönemdeki hayranlarının oyunları piyasaya çıkmadan görmelerine izin vermişti. Eğer bu iddialar doğruysa, Rockstar Games de bu insani duruşa katılarak hayranının son dileğini yerine getirmiş olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt