Güncel Karşı sokağa gelen fiber

Maywen

Er
Merhabalar aranıza yeni katıldım. Binamın 70 metre altına kadar fiber çektiler. Alt taraftaki yol tam iki mahallenin ayrım yeri ben alttaki mahalledeyim fiber gelen yer fotoğrafın yukarısındaki mahalle. Fotografın yukarısındaki konuma kadar turuncu kablo çektiler ve hala çalışmalar devam ediyor o konumdan kendi apartmanıma kadar da fiber gelmesi için nereye başvurmam gerekli? Daha önceden sosyal medya ile ulaşılabilen Türk Telekom yetkilileri vardı hala var mı böyle bir şey?

Ekli dosyalar

• cadde.png
    cadde.png
    48,3 KB · Görüntüleme: 3
Merhabalar aranıza yeni katıldım. Binamın 70 metre altına kadar fiber çektiler. Alt taraftaki yol tam iki mahallenin ayrım yeri ben alttaki mahalledeyim fiber gelen yer fotoğrafın yukarısındaki mahalle. Fotografın yukarısındaki konuma kadar turuncu kablo çektiler ve hala çalışmalar devam ediyor o konumdan kendi apartmanıma kadar da fiber gelmesi için nereye başvurmam gerekli? Daha önceden sosyal medya ile ulaşılabilen Türk Telekom yetkilileri vardı hala var mı böyle bir şey?
Öncelikle aramıza hoş geldin.

Burada önemli olan fiberin nereye kadar geldiği değil santralin (kabinin yani OLT dediğimiz cihazların) nerede ve ne kadar uzaklıkta olduğu. Çünkü fiberin ucundan sadece yan bina ve evlere uzatma çekiyorlar sadece. 70 metre kısa bir mesafe olarak görülse de altyapı çekmek için yeterince uzak bir mesafe. Bu yüzden üst sokağındaki fiberin sana çok da fayda sağlayacağını düşünmüyorum.
Adresine fiber gelmesi için ise öncelikle müdürlükte çalışan Erişim Planlama Ekibi ya da eğer onlara direkt ulaşamazsan Müdür/Müdür Yardımcısı aracılığı ile adresinle ilgili bir planlama olup olmadığını öğrenebilirsin. Burada biraz sularına gitmek anlayışlı olmak iyi olacaktır. Hangi yolu tercih edersen et son onayı onlar verecek çünkü. Bu aşamadan sonra süreci tekrardan değerlendiririz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Geri
Üst Alt