Toplama Pc ana sayfa kapandı mı?

pedroz_1999

Uzman Çavuş
Merhaba. Az önce fark ettim, önceden tpc.net.tr adresinden Toplama Pc ana sayfasına ulaşabiliyorduk. Orada birtakım araçlar mevcuttu, açıkçası nadir de olsa vakit geçirmek için bazen kullanıyordum :) Ancak şu anda tpc.net.tr adresine gittiğimde otomatik olarak forum kısmına, yani tpc.net.tr/forum adresine yönlendiriyor. Forumun üst kısmındaki ana sayfa butonu da aynı şekilde foruma yönlendirmeye devam ediyor.

Ana sayfa kapatıldı mı, yoksa bakım veya güncelleme için geçici olarak devre dışı mı kaldı?

Merhaba. Az önce fark ettim, önceden tpc.net.tr adresinden Toplama Pc ana sayfasına ulaşabiliyorduk. Orada birtakım araçlar mevcuttu, açıkçası nadir de olsa vakit geçirmek için bazen kullanıyordum :) Ancak şu anda tpc.net.tr adresine gittiğimde otomatik olarak forum kısmına, yani tpc.net.tr/forum adresine yönlendiriyor. Forumun üst kısmındaki ana sayfa butonu da aynı şekilde foruma yönlendirmeye devam ediyor.

Ana sayfa kapatıldı mı, yoksa bakım veya güncelleme için geçici olarak devre dışı mı kaldı?
Anasayfa bazı İtalya temelli ve kullandığımız Wordpress altyapısını hedef alan saldırılar sonucunda yaklaşık 60-70 bin ( ki sitenin gerçek sayfaları o kadar yok) sahte sayfa varmış gibi gösterilerek SEO değerlerimize yoğun bir saldırı gerçekleşti. Bu sebeple zaten uzun süredir yazım içeriklerini forum tarafına kaydırdığımız için ve boşta durduğu için ana sayfa kısmını tamamen kaldırıp foruma yönlendirme yaptık.

Projelere yine https://tpc.net.tr/projeler kısmından ulaşabiliyorsun. Forumda da Ana Sayfa butonunun hemen yanındaki Projeler butonu da buraya yönlendirme yapmakta.

Ana sayfanın kaderini henüz belirlemediğim için şu an bir değişiklik yapmıyorum. Şu an hem saldırıların verdiği SEO hasarını düzeltmeye hem de bunun sonucunda oluşan trafik kaybını eski haline döndürmeye çalışıyorum. Ne yazık ki zaten çok aktif bir site olmamamızın da etkisiyle yapılan saldırı çok büyük etkilere sebep oldu.

Ayakta kalabilmek için üye aktifliğine ve içerik çokluğuna ihtiyaç var.

Durum ne yazık ki bundan ibaret.

Amacı yalnızca bilgi paylaşımı olan bir internet sitesine niye saldırırlar anlamış değilim. Maalesef bazı insanlar kendini başkalarının emek verdiği şeylere zarar vererek tatmin etmeye çalışıyorlar, acınacak haldeler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt