Türk Telekom Fiber İçin Verilen Dilekçe Sonrası Altyapı Göstermemesi Hk.

Ahahaha bize de altyapıda arıza olduğunu ve ocak sonu çözüleceğini söylemişlerdi meğersem öyle değilmiş yalan söylemişler ISS değiştirdik TurkNet'e geçtik güya arıza olan altyapıda daha yüksek hızlarla keyif çattık üstüne internetimizde hiç kesilmedi, önceki ISS'in aksine. Kablolar falanda aynı ha hiç bir şey değişmemişti :D Allahtan kurtuldum şu Superonline denen illetten. Şimdi Türk Telekom denen illetten kurtulmanın vakti. Umarım TurkNet gigafiber'i getirir artık bıktım bunlardan.
Maalesef kurtulamıyoruz üstad, turknette çoğu noktada aşırı ilgisiz türk telekom kadar beter olduklarını söyleyemem ama bilgi alana bi iş yaptırana kadar insanın canı çıkıyor. Ben daha altyapımda fiber olmadığını fiber talebimini türk telekoma ilettiğimi ancak bu dilekçe iletmesinden sonra vdsl ve adsl altyapınında sorgulamalarda kaybolduğunu yeni anlattım neden kaybolduğu ne işlem yapılacağı ile ilgili bilgiyi yeni yeni almaya başladım. Gerçekten biraz bilen birinin ya da en azından bilgili personellerin bizi yönlendirmesi gerekiyor. Hizmet aldığın bir firmanın kendi yapması gereken işlemleri sana yaptırması kadar saçma bi durum yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt