Reklam

TürkNet VDSL'den 1000 Mbps Türk Telekom'a geçiş

omertahaoztop

Onbaşı
Türk Telekom başvurusunu iptal edip, Turknet'ten dönüşüm talep ettim.

1767618312415.png

Hayırlısı

omertahaoztop

Onbaşı
Şaka gibi, dün durumu sormak için Turknet ekibine mesaj attım, Turknet destek ekibi sabah arayarak ankastre hatası nedeniyle işlemlerin tamamlanamadığını iletti, TT ekibinin benimle iletişime geçip geçmediğini sordu, fakat ne eve birisinin geldiğini, ne de arandığımı ilettim.

Buradan sonra süreç Turknet TT ile mi iletişime geçip süreci çözecek? Benim yapabileceğim bir şey var mıdır?

Temelde sorun çok bariz olarak sinyal verilmemesi aslında...

sanjaytr_

Mareşal
Şaka gibi, dün durumu sormak için Turknet ekibine mesaj attım, Turknet destek ekibi sabah arayarak ankastre hatası nedeniyle işlemlerin tamamlanamadığını iletti, TT ekibinin benimle iletişime geçip geçmediğini sordu, fakat ne eve birisinin geldiğini, ne de arandığımı ilettim.

Buradan sonra süreç Turknet TT ile mi iletişime geçip süreci çözecek? Benim yapabileceğim bir şey var mıdır?

Temelde sorun çok bariz olarak sinyal verilmemesi aslında...
Dediğim gibi daha altyapıyı tamamlamadıkları için bahane bulup iptal etmişler.

Altyapının tamamlanması için müdürlükle iletişime geçmeyi deneyebilirsin. Onun haricinde dönüşüm için tüm süreci Turknet tarafının açacağı fiber dönüşüm talepleri ile yürüteceksin.

omertahaoztop

Onbaşı
Dediğim gibi daha altyapıyı tamamlamadıkları için bahane bulup iptal etmişler.

Altyapının tamamlanması için müdürlükle iletişime geçmeyi deneyebilirsin. Onun haricinde dönüşüm için tüm süreci Turknet tarafının açacağı fiber dönüşüm talepleri ile yürüteceksin.
Çok teşekkürler hocam desteklerin için, kısmet artık..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular