TürkNet VDSL'den 1000 Mbps Türk Telekom'a geçiş

Şaka gibi, dün durumu sormak için Turknet ekibine mesaj attım, Turknet destek ekibi sabah arayarak ankastre hatası nedeniyle işlemlerin tamamlanamadığını iletti, TT ekibinin benimle iletişime geçip geçmediğini sordu, fakat ne eve birisinin geldiğini, ne de arandığımı ilettim.

Buradan sonra süreç Turknet TT ile mi iletişime geçip süreci çözecek? Benim yapabileceğim bir şey var mıdır?

Temelde sorun çok bariz olarak sinyal verilmemesi aslında...

Şaka gibi, dün durumu sormak için Turknet ekibine mesaj attım, Turknet destek ekibi sabah arayarak ankastre hatası nedeniyle işlemlerin tamamlanamadığını iletti, TT ekibinin benimle iletişime geçip geçmediğini sordu, fakat ne eve birisinin geldiğini, ne de arandığımı ilettim.

Buradan sonra süreç Turknet TT ile mi iletişime geçip süreci çözecek? Benim yapabileceğim bir şey var mıdır?

Temelde sorun çok bariz olarak sinyal verilmemesi aslında...
Dediğim gibi daha altyapıyı tamamlamadıkları için bahane bulup iptal etmişler.

Altyapının tamamlanması için müdürlükle iletişime geçmeyi deneyebilirsin. Onun haricinde dönüşüm için tüm süreci Turknet tarafının açacağı fiber dönüşüm talepleri ile yürüteceksin.

Dediğim gibi daha altyapıyı tamamlamadıkları için bahane bulup iptal etmişler.

Altyapının tamamlanması için müdürlükle iletişime geçmeyi deneyebilirsin. Onun haricinde dönüşüm için tüm süreci Turknet tarafının açacağı fiber dönüşüm talepleri ile yürüteceksin.
Çok teşekkürler hocam desteklerin için, kısmet artık..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt