Bende 7 gün burada fiber dönüşüm görünmüyordu 7 gün sonra arayıp 7 gün oldu kimse gelmedi dedikten sonraki gün iş emri gözüktü ondan sonraki gün geldiler eveTürk Telekom başvurusunu iptal edip, Turknet'ten dönüşüm talep ettim.
Ekli dosyayı görüntüle 1109
Hayırlısı
Dediğim gibi daha altyapıyı tamamlamadıkları için bahane bulup iptal etmişler.Şaka gibi, dün durumu sormak için Turknet ekibine mesaj attım, Turknet destek ekibi sabah arayarak ankastre hatası nedeniyle işlemlerin tamamlanamadığını iletti, TT ekibinin benimle iletişime geçip geçmediğini sordu, fakat ne eve birisinin geldiğini, ne de arandığımı ilettim.
Buradan sonra süreç Turknet TT ile mi iletişime geçip süreci çözecek? Benim yapabileceğim bir şey var mıdır?
Temelde sorun çok bariz olarak sinyal verilmemesi aslında...
Çok teşekkürler hocam desteklerin için, kısmet artık..Dediğim gibi daha altyapıyı tamamlamadıkları için bahane bulup iptal etmişler.
Altyapının tamamlanması için müdürlükle iletişime geçmeyi deneyebilirsin. Onun haricinde dönüşüm için tüm süreci Turknet tarafının açacağı fiber dönüşüm talepleri ile yürüteceksin.
Bende de ara sıra yok gözüküyordu sonra düzeliyordu. Yarın tekrar bakarsın.İş Emri YOK olarak gözüküyor artık)
Hiçbir odaya katılmadınız.