konuyu biliniyor daha önce de bahsettim evime fiber çekilmemesinin asıl nedeni otoyolun altında Türk Telekom'un hattı (boru veya kazı çalışması olmaması ) yolun altından geçen turkcell hattı var oda baz istasyonu için gidiyor. turkcell e twiterden yazdım btk dan ulaştım Türkcell ev interneti vermedi geriye suoeronline alamadım. tek çare kabloyu alıp ben döşeyeceğim evet yaklaşık
580 metre optik fiber kablo, patron değil
müşteri çıldırdı
kırsal olduğu için 2 si bizim bahçe.
1 tane komşu ,
1taneside amcamın olan tarladan 370 metresi direkten gidecek (halihazır tt direkleri) merdivenim var
yolun karşısınada nasıl geçeçek ?
yağmur suyu kanalından!

ben yaparsam neden olasın.
2-3 kişiden bu durumu bahsettim olabilir dedi. teorik olur du mantıklı ama sular idaresinde çalışan abim vardı, belediye veya DSİ bişey dermi diye duşündüm sordum abime olur dedi sorun etmezler dedi

50 metre boşluk dedi tamamen dolmuyor zaten akan yağmuru dereye ulaştıran kanallardan 1 tanesiydi sadece.
iki görsel oluşturdum bundan referans alın
Ekli dosyayı görüntüle 609Ekli dosyayı görüntüle 610
1. resim benim tarafım 2resim yolun karşısında ve o sokakta fiberli binalar var ayrıca ( 2 . gerçeği ekte ve çalı ot doldurmuş kıyı bir yer )
2. resimde kare rögar kapağı dan yan tarafa tel var o telin 3-5 metre uzakta tt direği var bence oradan yer altına girer diye düşündüm .
kabloyu onlardan isteyeceğim tt olup kullanırım 100 luk veya kablo temini alamaz isem kendim alıp çekeçeğim ve şuan kullandığım millenicom için de fiber dönüşümü yaparlar zaten taahhütsüz 35 vardı bişey yaparız
1. fotonun orda benim direk var 10 metre kaldırımın dibinden gidecek (şu anki plan /tahmini olarak)
müdürlükteki abiler yardımcı olmuşladır toplamda birkaç kez gitmiştim sonra tekrar gel demişlerdi arada felan belki yeni gelişme olursa diye

.
bu sefer bütün engelleri aştığımı düşünüyorum
gerçek foto attıım
2.foto direğin altındaki siyah yer altı borusunu çekmiştim
Ekli dosyayı görüntüle 611Ekli dosyayı görüntüle 612