Yıllar sonra Chip forum ölmesi.

dergi vericek bayi kalmadı editör kalmadı Chip öldü
Bizim buralarda doğru hatırlıyorsam bir kırtasiye türü yerin önündeki dergi kısmında yaklaşık 1-2 yıldır bir CHIP dergisi bekliyordu. Yakın zamanda oranın önünden geçmedim, belki o dergi hâlâ oradadır :D O dergi de kim bilir kaç yıl öncenin basımıdır.

Yavaş yavaş DH forum da sonu geliyor yavaş ve sessizce O güzel mizahlar hepsi tarih olcak helak olcaz çok üzücü

Artık ditiijal ortam dan okumak varken Kim dergi alsın Hocam
Alanlar da sırf görüntüsü için alıyordur yüksek ihtimalle. Düşününce okuyup bitirdikten sonra saklasak yer ziyanı, atsak kağıt israfı olacağından dijital çok daha tasarruflu bir yöntem. Üstelik fiziksel dergilerin dağıtım zorluğu da yayıncı açısından bir yük.

Yavaş yavaş DH forum da sonu geliyor yavaş ve sessizce O güzel mizahlar hepsi tarih olcak helak olcaz çok üzücü
CHIP Forum'u da DonanımHaber'i de aktif kullandığımı söyleyemem, şu an için ikisinde de üyeliğim bile yok. Ama DonanımHaber'i internet altyapısı gibi konuları araştırırken sık sık ziyaret ediyorum.

Evet doğrudur Hocam Şuan yapıcaklarsa Chip dijital haber yazması lazım ki gelen etkileşim artsın yoksa yapmazlar ise kepenkleri kapatıp giderler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt