ilk başta önerdiğin 3 model dışında başka model yokmu bu fiyataDiğer modelleri de tercih edebilirsin. Fakat Nova 3 gereğinden fazla pahalanmış bir kulaklık.
Fiyatına değeceğini düşündüğüm ve "önerebileceğim" kulaklıklar bunlar.ilk başta önerdiğin 3 model dışında başka model yokmu bu fiyata
Hyperx Cloud 3 nasıldırFiyatına değeceğini düşündüğüm ve "önerebileceğim" kulaklıklar bunlar.
Yoksa tüm ürünlere aşağıdaki listeden bakabilirsin. (Aşağıdaki linkte attıklarımın haricinde fiyatını hakettiğini düşünmediğim ve önermediğim kulaklıklar da mevcut.)
36 Adet Kulaklık
Dediğim gibi önereceğim kulaklıklar o 3 tanesi. Diğer "hiçbirinin" fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum ve önermem.Hyperx Cloud 3 nasıldır
forumlarda cloud 3'ü baya övmüşler ama sen önermiyorsun anladıgım kadarıylaDediğim gibi önereceğim kulaklıklar o 3 tanesi. Diğer "hiçbirinin" fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum ve önermem.
fanboyların tek yaptığı şey o zaten. cloud II yıllardır çokça tuttu. ve iyi bir fan kitlesi edindiler bu sayede. Nova 3'ü cloud 3'e göre daha fazla önerebilirim.forumlarda cloud 3'ü baya övmüşler ama sen önermiyorsun anladıgım kadarıyla
sanırım cloud 3 tercih edicem incelemelerini izledim ve hoşuma gittifanboyların tek yaptığı şey o zaten. cloud II yıllardır çokça tuttu. ve iyi bir fan kitlesi edindiler bu sayede. Nova 3'ü cloud 3'e göre daha fazla önerebilirim.