Haberdar edersin bizi de.Gerçekten İstanbul'un göbeğinde nasıl şöyle bir hizmet veriyorlar anlamış değilim. Haftaya müdürlüğe gitmeye çalışacağım daha detaylı bilgi alabilmek için
Haberdar edersin bizi de.Gerçekten İstanbul'un göbeğinde nasıl şöyle bir hizmet veriyorlar anlamış değilim. Haftaya müdürlüğe gitmeye çalışacağım daha detaylı bilgi alabilmek için
Anladım bunu altyapı sorgulamadan mı öğrendiniz? Sorgulama sonucu değişmiş çünkü 1A BAĞLANTI yazıyor ama ne demek oluyor bilmiyorum. Ayrıca biz dün TurkNet'e internet başvurusu yaptık zaten, eğer Türk Telekom gibi gelip altyapıda problem var diyip gitmezlerse, TurkNet VDSL bağlatacağız. Eğer altyapıda problem var diyip giderlerse, fiber gelene kadar evde mobil veri kullanmak zorunda kalacağız@skyhancloud
Aldığım bilgilere göre bu ay içinde adresinde gigafiber aktif edilecekmiş. Bu hafta içinde binana montajı yapılır tahmini. Bir sıkıntı olmazsa da 1-2 hafta sonrasında abone alımına açarlar.
Hayır Turknet tarafından verilen bilgi bu şekilde. Bu ay içinde adresine Turknet Gigafiber gelmesi planlanıyormuş.Anladım bunu altyapı sorgulamadan mı öğrendiniz?
VDSL için yine Türk Telekom ekipleri gelir. Türk Telekom başvurusunda ne dendiyse onun söylenmesi çok olası.Ayrıca biz dün TurkNet'e internet başvurusu yaptık zaten, eğer Türk Telekom gibi gelip altyapıda problem var diyip gitmezlerse, TurkNet VDSL bağlatacağız
Anladım. Bir link falan var mı bunu görebileceğimiz yoksa sen tanıdık biriyle mi görüştün?Hayır Turknet tarafından verilen bilgi bu şekilde. Bu ay içinde adresine Turknet Gigafiber gelmesi planlanıyormuş.
VDSL için yine Türk Telekom ekipleri gelir. Türk Telekom başvurusunda ne dendiyse onun söylenmesi çok olası.
Bize baya yüksek fiyattan modem getireceklermiş o yüzden ben Türk Telekom ekiplerinin geleceğini zannetmiyorum? Zaten internet bağlatmaya niyetimiz yok, tek amacımız, TurkNet buraya gelsin, altyapıdaki durumu görsün ve Türk Telekom'ı darlayıp buraya internet bağlayacağız altyapı bozuk, gelin düzeltin, demesi. Bunu yapmalarını istiyoruz daha çok, internet bağlatmak değil.Türk Telekom altyapısını boş ver şu anlık bence sen. Gigafiber daha önce gelecek zaten. 2026'ya kadar Türk Telekom'u beklemene gerek kalmaz.
Tanıdık birisinden aldım bilgiyi.Anladım. Bir link falan var mı bunu görebileceğimiz yoksa sen tanıdık biriyle mi görüştün?
Hiçbir odaya katılmadınız.