Bu ince kablo fiber kablosu mu?

@skyhancloud

Aldığım bilgilere göre bu ay içinde adresinde gigafiber aktif edilecekmiş. Bu hafta içinde binana montajı yapılır tahmini. Bir sıkıntı olmazsa da 1-2 hafta sonrasında abone alımına açarlar.

@skyhancloud

Aldığım bilgilere göre bu ay içinde adresinde gigafiber aktif edilecekmiş. Bu hafta içinde binana montajı yapılır tahmini. Bir sıkıntı olmazsa da 1-2 hafta sonrasında abone alımına açarlar.
Anladım bunu altyapı sorgulamadan mı öğrendiniz? Sorgulama sonucu değişmiş çünkü 1A BAĞLANTI yazıyor ama ne demek oluyor bilmiyorum. Ayrıca biz dün TurkNet'e internet başvurusu yaptık zaten, eğer Türk Telekom gibi gelip altyapıda problem var diyip gitmezlerse, TurkNet VDSL bağlatacağız. Eğer altyapıda problem var diyip giderlerse, fiber gelene kadar evde mobil veri kullanmak zorunda kalacağız :(

Bu arada Türk Telekom beni arayıp önceki başvurumuz hakkında bilgi verdi ve dedi ki burada yoğunluk ve altyapı çalışmaları varmış ondan dolayı başvurumuz ancak 2026 civarlarında değerlendirilebilirmiş. VDSL altyapıdaki sorunu ne zaman düzelteceksiniz dediğimde aktif bir çalışma görünmediğini söyledi. Fiyaskonun kralı.

Anladım bunu altyapı sorgulamadan mı öğrendiniz?
Hayır Turknet tarafından verilen bilgi bu şekilde. Bu ay içinde adresine Turknet Gigafiber gelmesi planlanıyormuş.
Ayrıca biz dün TurkNet'e internet başvurusu yaptık zaten, eğer Türk Telekom gibi gelip altyapıda problem var diyip gitmezlerse, TurkNet VDSL bağlatacağız
VDSL için yine Türk Telekom ekipleri gelir. Türk Telekom başvurusunda ne dendiyse onun söylenmesi çok olası.

Türk Telekom altyapısını boş ver şu anlık bence sen. Gigafiber daha önce gelecek zaten. 2026'ya kadar Türk Telekom'u beklemene gerek kalmaz.

Hayır Turknet tarafından verilen bilgi bu şekilde. Bu ay içinde adresine Turknet Gigafiber gelmesi planlanıyormuş.
Anladım. Bir link falan var mı bunu görebileceğimiz yoksa sen tanıdık biriyle mi görüştün?

VDSL için yine Türk Telekom ekipleri gelir. Türk Telekom başvurusunda ne dendiyse onun söylenmesi çok olası.
Türk Telekom altyapısını boş ver şu anlık bence sen. Gigafiber daha önce gelecek zaten. 2026'ya kadar Türk Telekom'u beklemene gerek kalmaz.
Bize baya yüksek fiyattan modem getireceklermiş o yüzden ben Türk Telekom ekiplerinin geleceğini zannetmiyorum? Zaten internet bağlatmaya niyetimiz yok, tek amacımız, TurkNet buraya gelsin, altyapıdaki durumu görsün ve Türk Telekom'ı darlayıp buraya internet bağlayacağız altyapı bozuk, gelin düzeltin, demesi. Bunu yapmalarını istiyoruz daha çok, internet bağlatmak değil.

@sanjaytr_ VDSL altyapıdaki arızayla ilgili arandım dediler ki fiber kazı çalışması yapılırken bir sorun oluşmuş, altyapı arızası varmış (zaten biliyorum) ve ocak sonuna doğru çalışmaların tamamlanması bekleniyormuş. Aklıma şu geldi

Ekli dosyayı görüntüle sergen yalçın - ya sen seneye var mısın_2.mp4

10 gün sonra istanbulun göbeğinde internetsiz kalacağız maalesef. Çalışmalar bir an önce tamamlanırsa ne mutlu bize

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt