Fiber Altyapıdaki Görünmeme Sorunu

anon

Er
Arkadaşlar merhaba,

2.5 Haftadır yaklaşık sokakta' ki bütün binaların fiberleri aktifleşti kullanım sağlıyorlar bir tek benim binam sistemde hala vdsl gösteriyor. Sinyal var kutuda aktif. Alt yapı kontrolü sağladığımda 100 veya 1000 olarak görünüyor ama VDSL hizmet ve var olan aboneliğim çıkıyor karşıma.

Telekom müdürüyle görüşme sağladım iss' in iş emri vermesi gerek dedi. Sağolsunlar ne kadar işten anlamayan kişi var sadece satış uğruna oturtmuşlar ekran başına bir şeyden anladıkları yok. Durumu izah ediyorum böyle böyle diyorum. Hala bana aktif edilmemiş iş emri veremiyoruz diyor. Bölge müdürü de kutular aktif, satış için de aktif diye üstüne basa basa not düşüyor.

Nasıl bir yol izlemem gerekli. Her yere şikayet dilekçe oluşturdum.

Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba,

2.5 Haftadır yaklaşık sokakta' ki bütün binaların fiberleri aktifleşti kullanım sağlıyorlar bir tek benim binam sistemde hala vdsl gösteriyor. Sinyal var kutuda aktif. Alt yapı kontrolü sağladığımda 100 veya 1000 olarak görünüyor ama VDSL hizmet ve var olan aboneliğim çıkıyor karşıma.

Telekom müdürüyle görüşme sağladım iss' in iş emri vermesi gerek dedi. Sağolsunlar ne kadar işten anlamayan kişi var sadece satış uğruna oturtmuşlar ekran başına bir şeyden anladıkları yok. Durumu izah ediyorum böyle böyle diyorum. Hala bana aktif edilmemiş iş emri veremiyoruz diyor. Bölge müdürü de kutular aktif, satış için de aktif diye üstüne basa basa not düşüyor.

Nasıl bir yol izlemem gerekli. Her yere şikayet dilekçe oluşturdum.

Teşekkürler.
Toplama Pc altyapı sorgulama sayfasında detay sorguladığında çıkan ekranı ekran görüntüsü olarak atabilir misin

Bütün sokakta ve dairelerde fiber aktif ve kullanım sağlanıyor, Sadece benim binam hariç, İç tesisata kadar her şey hazır.

Ekli dosyalar

• alt yapı bbk.PNG
    alt yapı bbk.PNG
    50 KB · Görüntüleme: 2

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt