Fiber Kablo Çekildi Kutu Yok

Selamün Aleyküm bundan 6-7 ay önce mahallemizde kazı çalışması yapıldı. kablolar döşendi binada evin içine kadar kablo çektiler. kablo ceken adamlar 1 hafta içinde gelip kutuyu takıp başvuruları alacak dönüşüm yapılacak dendi. 6-7 aydır bi kutu takılmadı. normalde fiber gelmeyecekti deprem bölgesi olduğuiçin depremden sonra çekilmeyecek denmişti fakat daha sonra tüm ilçeye fiber geleceklerini iletti. şuan bu siteden kontrol ettiğimde vdsl/adsl port yok fiber port var gösteriyor 100 mbps diye. ama başka sitelerde ve türk telekomun kendi sitesinde kontrol ettiğimde port gözükmüyor. normalde depremden önce mahallede 100 mbps vdsl vardı ki şuan evde internetim var zaten. ama 25 mbps alırsam şükür ediyorum. firmayı arıyorum hızınız düşürün diyorlar düşürüyorum halen aynı. şuan türknet bağlı evde. yarın türk telekoma taşımayı düşünüyorum bi faydası olur mu acaba. gelip bi binaya kutu takacaklar onu bile yapmıyorlar. Yer : Adıyaman Gölbaşı. rezillikle internet kullanıyoruz. linkedln de yazmadıgım kimse kalmadı. gelecek gelecek sabredin diyor fakat ne gelen var ne giden var. toplu mail attım yine faydası olmuyor. binada yaşlı kesim oldugu için imza da vermiyorlar. ne yapabilirim ne önerirsiniz. bi yardımcı olabilir misiniz? ekran görüntüsünde böyle gösteriyor. bu forumdan sorgulayınca böyle tt nin sitesinde sorgulayınca böyle gösteriyor.
1778420376750.png
1778420455046.png

Bulunduğunuz bölgenin müdürlüğüne giderek bilgi almanız en doğrusu olacaktır.

Kaç defa gittim. Birisi var diyor çıktılar gelirler öğleden sonra filan. Öğleden sonra gidiyoruz yine yok.
Linkedinden Telekom Müdürlerine ulaş hepsine yaz bizzat yardım edecek kişiler mevcut. Bana Cemil Çakır diye Edirnenin bir saha şefi yardım etmişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Geri
Üst Alt