Sana da hayırlı olsunBizdede hiç şebeke yoktu 8 yıldan beri çok yere başvuru yaptım bi sonuç çıkmazdı tam vaz grçmiştikki sokakta fiber çalışması başladı ama kaç ay yada kaç yıl sürer şu an için belirsiz
Sana da hayırlı olsunBizdede hiç şebeke yoktu 8 yıldan beri çok yere başvuru yaptım bi sonuç çıkmazdı tam vaz grçmiştikki sokakta fiber çalışması başladı ama kaç ay yada kaç yıl sürer şu an için belirsiz
Teşekkür ederimSana da hayırlı olsun
Aynı durumdayım. Eve kablo getirileli 2 ay oldu. Yakın zamanda ilerleme olmazsa kabloyu kesip atacağım.kutuyu takmakla uğraştılar, dairelere de kablo getirdiler ama 2 yıldır altyapı açmıyorlar öyle mi?
Yani öyleyse cidden bu ülke beni şaşırtmaktan hiç vazgeçmiyor
Hayır amaç nedir o zaman kutu getirmekte![]()
Bu hiç iyi bir fikir değil. Diğer başlıktaki cevabımı özümseyin, ona göre de fevri harekette bulunmayın. T.Telekom nezdinde önerdiğim girişimi yapmadan da başka bir eyleme bulaşmayın.Aynı durumdayım. Eve kablo getirileli 2 ay oldu. Yakın zamanda ilerleme olmazsa kabloyu kesip atacağım.
Dediğiniz kişilerle irtibat geçmeye çalışacağım. Bir çözüm yolu bulmaya uğraşacağım, ama 8-9 ay bekleyenler var, yıllarca beklediğini yazanlar var. O kadar beklemeye hiç niyetim yok. Makul bir süre sonrasında o kabloları keserim. Doğru düzgün iş yapmayan bir kuruluşu böyle kendimce cezalandırırım. VDSL'i keser daha fazla para ödeyerek Superbox alırım. Kimse kimseyi aptal yerine koymamalı.Bu hiç iyi bir fikir değil. Diğer başlıktaki cevabımı özümseyin, ona göre de fevri harekette bulunmayın. T.Telekom nezdinde önerdiğim girişimi yapmadan da başka bir eyleme bulaşmayın.
Neyin ne olduğunu bilmeden boş yere hiddetlenip konuşuyorsunuz. Siz (şahsınızı kasdetmiyorum, tüm aboneleri kastediyorum) kim, Telekom'u böyle vandalizm ile cezalandırmak kim!!!Dediğiniz kişilerle irtibat geçmeye çalışacağım. Bir çözüm yolu bulmaya uğraşacağım, ama 8-9 ay bekleyenler var, yıllarca beklediğini yazanlar var. O kadar beklemeye hiç niyetim yok. Makul bir süre sonrasında o kabloları keserim. Doğru düzgün iş yapmayan bir kuruluşu böyle kendimce cezalandırırım. VDSL'i keser daha fazla para ödeyerek Superbox alırım. Kimse kimseyi aptal yerine koymamalı.