Fiber kutusu (?) takıldı ne zaman sorguda görünür?

Bizdede hiç şebeke yoktu 8 yıldan beri çok yere başvuru yaptım bi sonuç çıkmazdı tam vaz grçmiştikki sokakta fiber çalışması başladı ama kaç ay yada kaç yıl sürer şu an için belirsiz
Sana da hayırlı olsun

kutuyu takmakla uğraştılar, dairelere de kablo getirdiler ama 2 yıldır altyapı açmıyorlar öyle mi?
Yani öyleyse cidden bu ülke beni şaşırtmaktan hiç vazgeçmiyor :oops:
Hayır amaç nedir o zaman kutu getirmekte :unsure:
Aynı durumdayım. Eve kablo getirileli 2 ay oldu. Yakın zamanda ilerleme olmazsa kabloyu kesip atacağım.

Aynı durumdayım. Eve kablo getirileli 2 ay oldu. Yakın zamanda ilerleme olmazsa kabloyu kesip atacağım.
Bu hiç iyi bir fikir değil. Diğer başlıktaki cevabımı özümseyin, ona göre de fevri harekette bulunmayın. T.Telekom nezdinde önerdiğim girişimi yapmadan da başka bir eyleme bulaşmayın.

Bu hiç iyi bir fikir değil. Diğer başlıktaki cevabımı özümseyin, ona göre de fevri harekette bulunmayın. T.Telekom nezdinde önerdiğim girişimi yapmadan da başka bir eyleme bulaşmayın.
Dediğiniz kişilerle irtibat geçmeye çalışacağım. Bir çözüm yolu bulmaya uğraşacağım, ama 8-9 ay bekleyenler var, yıllarca beklediğini yazanlar var. O kadar beklemeye hiç niyetim yok. Makul bir süre sonrasında o kabloları keserim. Doğru düzgün iş yapmayan bir kuruluşu böyle kendimce cezalandırırım. VDSL'i keser daha fazla para ödeyerek Superbox alırım. Kimse kimseyi aptal yerine koymamalı.

Dediğiniz kişilerle irtibat geçmeye çalışacağım. Bir çözüm yolu bulmaya uğraşacağım, ama 8-9 ay bekleyenler var, yıllarca beklediğini yazanlar var. O kadar beklemeye hiç niyetim yok. Makul bir süre sonrasında o kabloları keserim. Doğru düzgün iş yapmayan bir kuruluşu böyle kendimce cezalandırırım. VDSL'i keser daha fazla para ödeyerek Superbox alırım. Kimse kimseyi aptal yerine koymamalı.
Neyin ne olduğunu bilmeden boş yere hiddetlenip konuşuyorsunuz. Siz (şahsınızı kasdetmiyorum, tüm aboneleri kastediyorum) kim, Telekom'u böyle vandalizm ile cezalandırmak kim!!! :mad: Hele ki binanıza giren VDSL kablo demetini keserseniz, o demetten sizden başka sinyal alanlar var. Onları da engellemiş olursunuz. Ayrıca bu vandallığı sizin (şahıs olarak belirtiyorum, bu sefer) yaptığınız da ortaya çıkarsa "devlet malına zarar vermekten" Telekom sizi bal gibi mahkemeye de verecektir. Benden söylemesi. Sinirlerinize hakim olup daha aklı başında çözümlere yöneliniz. :oops:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Geri
Üst Alt