Soru İncinet firması nasıldır?

balyiyen

Onbaşı
olarak siteleri var, Uşak Merkez Genel Müdürlük olarak girilmiş. Çivrilde bayisi var(yeni açıldı).
35mbps fiber herşey dahil 470TL ye veriyorlarmış bana pekte ucuz gelmedi.
Sitelerinde online başvuru kısmı göremedim, mobil uygulamanın yakında çıkacağı yazıyor, whatsapp müşteri hizmetleride yok galiba.
Firma hakkında daha fazla bilgisi olan varsa bizide bilgilendirirse seviniriz, dpi durumu, firma kuruluş tarihi vs gibi bilgiler olabilir.
En önemlisi güvenilir mi?

olarak siteleri var, Uşak Merkez Genel Müdürlük olarak girilmiş. Çivrilde bayisi var(yeni açıldı).
35mbps fiber herşey dahil 470TL ye veriyorlarmış bana pekte ucuz gelmedi.
Sitelerinde online başvuru kısmı göremedim, mobil uygulamanın yakında çıkacağı yazıyor, whatsapp müşteri hizmetleride yok galiba.
Firma hakkında daha fazla bilgisi olan varsa bizide bilgilendirirse seviniriz, dpi durumu, firma kuruluş tarihi vs gibi bilgiler olabilir.
En önemlisi güvenilir mi?
Firma 2025 Ocakta kuruldu. Kasım 2025 gibi İSS lisanslarını aldılar. bu aradaki sürede bildiğim kadarıyla Merkür Net bayisi olarak hizmet veriyorlardı. Şu an devam ediyorlar mı bilmiyorum.

Çok değerli forumdaşlarım merhaba ;
Ben İncinet firmasının %100 hissesiyle tek yöneticisi Hasan BALTA, şirketimiz 2025 yılında kuruldu ve Merkürnet ile bir süre çalıştık. Sonrasında resmi kurumlardan “İnternet servis sağlayıcılığı” iznimizi alınca göreve başladık. Aslında pek çok girişimimiz oldu. Naçizane kendimi ve ailemi tanıtmak isterim, 1997 yılında Uşak ilinde Mürpa adında bir gıda pazarlama şirketi kurmuşlar ve halen daha tarafımda devam edilmekte. İncinet benim hayalimdi, nitekim şöyle biz Mürpa şirketiyle yatırım yaptığımız her noktada internet sıkıntısı çeken bir şirket olduk, genellikle şehir merkezinden uzaktaydı yatırımlarımız, 2025 yılı Kasım ayında da artık sorunlara hızlı müdahale edebilen, herkesin memnun kalacağı ve maliyetleri ile birlikte mümkün olan en uygun fiyatı verebileceğimiz bir internet servis sağlayıcımız oldu. Bu vesile ile şirketimizi araştırdığınız ve burada yazmaya değer bulduğunuz için sizlere teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
Tarafıma 0850 888 64 64 numaralı telefon üzerinden 01.06 tarifinden itibaren ulaşabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Geri
Üst Alt