İnternet hız raporu

Selamlar herkese, teknoloji sitesinde Ookla’nın 2026 Türkiye raporuna denk geldim.
  1. TurkNet
  2. Turkcell
  3. Türksat
  4. Türk Telekom
  5. Vodafone
Ben mevcut operatörümle ne zaman yüksek boyutlu bir veri aktarmaya kalksam veya buluta yedekleme başlatsam internet resmen kilitleniyor gerçek kullanımda o akıcılığı asla hissedemiyorum. Merak ediyorum Turknet kullanan var mı aranızda ben geçmek istiyorum kendi sağlayıcımla günlük işleri bile yapamaz oldum valla diğer tarafta boşa mı bekliyoruz altyapıların düzelmesini yardım ederseniz sevinirim.

Her sağlayıcı her evde aynı hızı veremez. Binanızda hangi firmaların altyapısı var, ya da herhangi bir firmanın fiber altyapısı var mı bundan emin olmalısınız ilk önce. Kendi altyapısı olan Türk Telekom, Turkcell Superonline, Türksat Kablonet, TurkNet, Vodafone firmalarından altyapı sorgulaması yapın. Hatta Türk Telekom ve Turkcell Superonline altyapısını sorgulamak için bu siteye ait olan altyapı sorgulama aracını da kullanabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt