VDSL FTTH DÖNÜŞÜM

Merhaba Arkadaşlar,

2 yıldır evdeki interneti ftth fiber dönüşümü için uraşıyorum

Mersin İlçede Yaşıyorum

Altyapı Planlama ile Adana Bölge ilgileniyormuş

2025 aralık ayında yatırım pilanına alındı diye bilgi verildi tarafıma

1 Mayısta alt ve üst sokagımda kazı olmuş evlerin onunede üzerinde türktelekom yazan kapaklı şeyden koymuşlar

Komşuyada ay sonu interneti kullanmaya başlarsınız demiş saha şefi

Fakat benim caddeye bir çalışma yapmadılar sizce sebebi ne olabilir.
Saha şefinede ulaşamadım bu arada komşu haber verdiğinde gitmişti.

İlçe müdürlügünden de bilgi alamıyorum sadece satış yapıyoruz diyolar

Nasıl bir yol izlemeliyim fiberin gelmesi için ?

"Genelde 'yatırım planına alındı' dediklerinde yalan söylüyorlar ve saha şeflerinin haberi bile olmuyor. Benim de başıma bu geldi. BTK üzerinden apartman imzalı dilekçeyle iletişime geçmiştim, bana haziran sonrasına planlandığına dair bir mail atıldı. Daha sonrasında LinkedIn üzerinden başka şehirlerin saha şeflerine yazdım, telefon numaramı isteyip yardımcı oldular. 1 gün sonra arandım; BTK'dan aslında onlara hiçbir şeyin ulaşmadığını söylediler. Apartmanımı projelendirdiklerini, 15-20 günlük onay sürecinden sonra delme işlemleri vb. nelerin yapılacağını anlattılar. Bunu anlattıktan 3 gün sonra ise apartmanımıza gelip zemin kattan tüm katlara ince beyaz fiber optik kablolardan döşediler. O günden beri herhangi bir işlem yapılmadı ve yaklaşık 1 hafta geçti. Bana yardım eden yöneticiye yazdım, konu hakkında net bilgisinin olmadığını ama bölgemdeki yöneticilerin takipte olduğunu ve yakın zamanda aktif edileceğini belirtti. Olay bundan ibaret. Sen takip etmezsen, üzerlerine gitmezsen ve her yerden baskılamazsan zerre yardım etmeyip geçiştirirler. Ama kararlı bir şekilde her yerden baskılarsan gelip 1 günde bile işi halledebiliyorlar."

"Genelde 'yatırım planına alındı' dediklerinde yalan söylüyorlar ve saha şeflerinin haberi bile olmuyor. Benim de başıma bu geldi. BTK üzerinden apartman imzalı dilekçeyle iletişime geçmiştim, bana haziran sonrasına planlandığına dair bir mail atıldı. Daha sonrasında LinkedIn üzerinden başka şehirlerin saha şeflerine yazdım, telefon numaramı isteyip yardımcı oldular. 1 gün sonra arandım; BTK'dan aslında onlara hiçbir şeyin ulaşmadığını söylediler. Apartmanımı projelendirdiklerini, 15-20 günlük onay sürecinden sonra delme işlemleri vb. nelerin yapılacağını anlattılar. Bunu anlattıktan 3 gün sonra ise apartmanımıza gelip zemin kattan tüm katlara ince beyaz fiber optik kablolardan döşediler. O günden beri herhangi bir işlem yapılmadı ve yaklaşık 1 hafta geçti. Bana yardım eden yöneticiye yazdım, konu hakkında net bilgisinin olmadığını ama bölgemdeki yöneticilerin takipte olduğunu ve yakın zamanda aktif edileceğini belirtti. Olay bundan ibaret. Sen takip etmezsen, üzerlerine gitmezsen ve her yerden baskılamazsan zerre yardım etmeyip geçiştirirler. Ama kararlı bir şekilde her yerden baskılarsan gelip 1 günde bile işi halledebiliyorlar."
Muhtarla görüştüm
Dilekçe verdinmi dedi
Verdim Dedim
Dilekçe numarasını istedi
Bende olmadığını söyledim
Saha Mühendisinin Numarasını Verdi
Görüştüm Yarın Gelip Bakıcakmış
Sonuç Ne olucak Bakalım

Muhtarla görüştüm
Dilekçe verdinmi dedi
Verdim Dedim
Dilekçe numarasını istedi
Bende olmadığını söyledim
Saha Mühendisinin Numarasını Verdi
Görüştüm Yarın Gelip Bakıcakmış
Sonuç Ne olucak Bakalım
Saha mühendisiyle görüştüysen güzel ama telekom müdür rütbesinde birisi yap dediğinde 1 günde yapıyorlar beni aramışlardı kutuyu takmadılar aradıkları numarayı arasam mı diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Geri
Üst Alt