Haber Yeni Örümcek-Adam Filmi Geliyor İlk Fragman Yayınlandı

Marvel evreninin en sevilen kahramanlarından Örümcek-Adam, yepyeni bir macera ile sinemalara geri dönüyor! Ben de büyük bir heyecanla bekliyordum ve sonunda Spider-Man 4'ün ilk fragmanı yayınlandı. Bu film, namı diğer Spider-Man: Brand New Day, bu yılın en çok beklenen yapımlarından biriydi ve fragmanla beklentilerim daha da arttı.
Bu sefer bizi sıradan bir Örümcek-Adam filmi beklemiyor gibi görünüyor. Çünkü fragmanda sadece Örümcek-Adam değil, tanıdık başka Marvel karakterlerini de gördük! Mark Ruffalo'nun hayat verdiği Hulk ve Jon Bernthal'ın canlandırdığı Punisher da bu filmde bizlerle olacak. Bu sürpriz birleşmeler gerçekten merak uyandırıcı.

Tom Holland yine Peter Parker rolünde karşımıza çıkarken, Zendaya ve Jacob Batalon da önceki filmlerdeki rollerine geri dönüyorlar. Kamera arkasında ise önemli bir değişiklik var; ilk üç filmin yönetmeni Jon Watts'ın koltuğuna bu kez Destin Daniel Cretton oturmuş. Kendisi Shang-Chi'nin de yönetmeniydi, bu yüzden heyecan verici bir iş çıkaracağına eminim. Ayrıca Sadie Sink ve Liza Colon-Zayas gibi yeni isimler de Marvel evrenine katılacak. Bu yeni macera, 31 Temmuz 2026'da sinemalarda olacak. Şimdiden takvimime işaretledim!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Geri
Üst Alt