Bu ince kablo fiber kablosu mu?

skyhancloud

15 FPS
Bu kabloyu dairemizin önüne koymuşlar fiber kablosu mu bu?

1763668537198.png

OBK yani iç mekan fiber kablosu. Binadaki OFDK'den (optik fiber dağıtım kutusu) dairenize kadar gelecek olan abone kablosu yani. Biraz fazla bükmüşler gibi ama hâlâ çalışıyor olma ihtimali yüksek, bizim yıllarca mobilya altında kalmış fiber kablo bile sorunsuz çalıştı. Bu kabloların içinde cam kıl olduğundan fazla sert bükmek veya çekiştirmek onu kırabiliyor.

OBK yani iç mekan fiber kablosu. Binadaki OFDK'den (optik fiber dağıtım kutusu) dairenize kadar gelecek olan abone kablosu yani. Biraz fazla bükmüşler gibi ama hâlâ çalışıyor olma ihtimali yüksek, bizim yıllarca mobilya altında kalmış fiber kablo bile sorunsuz çalıştı. Bu kabloların içinde cam kıl olduğundan fazla sert bükmek veya çekiştirmek onu kırabiliyor.
Anladım. Her dairenin önünde var bu kablolar. Sanırım kuruluma gelecekleri zaman kabloyu çekmekle uğraşmamak için şimdiden ası vermişler tüm dairelere.

Yalnız binadaki kutunun üstüne şöyle iki tane kablo bırakmışlar. Nedir bunlar? (ikinci fotoğraf temmuz ayındaki çektiğimiz fotoğraf) Bir bilginiz var mı? @sanjaytr_

1763738545832.jpeg
1763738609378.jpeg

Ayrıca altyapı sorgulama sonucunda şu çıkıyor, nedir bu?

Genel Bilgiler​

BBK KoduXXX
Müdürlük AdıGAZIOSMANPASA
Santral AdıGAZİOSMANPAŞA
FTTX TürüFTTB sistem
İş Emri1S|KURULUMLU BAGLANTI

Ayrıca altyapı sorgulama sonucunda şu çıkıyor, nedir bu?

Genel Bilgiler​

BBK KoduXXX
Müdürlük AdıGAZIOSMANPASA
Santral AdıGAZİOSMANPAŞA
FTTX TürüFTTB sistem
İş Emri1S|KURULUMLU BAGLANTI
Adrese yeni abonelik girilmiş (ya da adres nakli).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt