İnceleme motomavi.com Güvenilir Mi?

Bugün yine sosyal medyada yeni bir motor ekipmanları satan sayfanın reklamları ortaya çıktı (Bana özel mi geliyor tam anlayamadım ama çok da motor ekipmanı arayan birisi değilim).
motomavi.com adıyla satış yapan bir sayfa.

Öncelikle incelememiz olarak sayfanın çalışmayan alanları olup olmadığını kontrol ettiğimizde her yerin çalıştığını ve sitenin Shopify altyapısıyla kurulduğunu görüyoruz. Bu siteye artı puan kazandırıyor.

Daha sonra ürün incelemelerimizi yapmak için bi giriyoruz ki 2 tane ürün var.
1770669041511.png

Ürünlerden birini sepete ekliyorum. 4 tane ürün görünüyor sepette.
1770669092829.png

Kendi kendien hem sepetimi bir sürü ürünle doldurdu hem de fiyatta indirim yaptı. Ya çok bonkör bir satıcı ya da bizim gözümüzü boyamak için elinden geleni ardına koymamış. Burası çok şüpheli.

Biraz da görselleri inceleyelim. Ürünün ana görselleri yapay zeka ile hazırlanmış. Bu biraz da olsa kabul edilebilir. Yapay zeka çağındayız filan sonuçta.

Ama asıl önemli kısım. Müşteri yorumları kısmındaki görseller de yapay zeka tarafından üretilmiş.

Daha sonra vergi no gibi detayları arıyoruz. Bulamıyoruz.

Ticari ad: Moto Mavi

şeklinde bir bilgi buluyoruz. Bunu ticari ad ile sorgulama yapabileceğimiz platformlarda arattığımızda karşımıza hiçbir sonuç çıkmıyor.

Vergi numarası ya da vergi numarasına ulaşabileceğimiz hiçbir bilgi yok.

Çok fazla bilgi bulamadığımız için iftira atmak istemiyorum. Bu yüzden şikayet platformlarında da araştırma yapıyorum.

Gönderilen ürünün görseldeki ile aynı olmadığı ve vaat edilen özellikleri taşımadığı gibi ciddi şikayetler var.

Sonuç: Eğer elinize bir ürün geçecekse bile bu ürünün beklediğiniz ürün olma ihtimali ne yazık ki çok düşük görünüyor. Bu yüzden Güvenli Değil diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Geri
Üst Alt