Santral mesafem 0 metreye dönüştü!

lemmamd

Er
Arkadaşlar bilenler bilir bayadır bi Apartmana fiber getirme mücadelesi veriyorum Linkedinden TurkTelekom çalışanlarıyla erişim planlama şefleriyle bile görüştüm. BTK gibi yerlerde 7 daire imzalı dilekçe vb bile verdim. Haziran ayı sonrasına projelendirmek için listeye alındı vb.

Geçen işte Linkedinden bir Erişim Yatırım Planlama lideri miydi yoksa baş şefi miydi neydi onunla görüşmüştüm benim adresimin oralara bakan arkadaşlarına soracağını vb söylemişti bugün baktığımda VDSL2 santral mesafesi 49 metreden 0 metreye çekilmiş. Yani şuanda ne oluyor birşey oluyor mu? anlamadım açıkçası.

@sanjaytr_

Arkadaşlar bilenler bilir bayadır bi Apartmana fiber getirme mücadelesi veriyorum Linkedinden TurkTelekom çalışanlarıyla erişim planlama şefleriyle bile görüştüm. BTK gibi yerlerde 7 daire imzalı dilekçe vb bile verdim. Haziran ayı sonrasına projelendirmek için listeye alındı vb.

Geçen işte Linkedinden bir Erişim Yatırım Planlama lideri miydi yoksa baş şefi miydi neydi onunla görüşmüştüm benim adresimin oralara bakan arkadaşlarına soracağını vb söylemişti bugün baktığımda VDSL2 santral mesafesi 49 metreden 0 metreye çekilmiş. Yani şuanda ne oluyor birşey oluyor mu? anlamadım açıkçası.

@sanjaytr_
Şu an Türk Telekom ekiplerinin canı sıkılmış olabilir. Sistemlerinin çok kötü olmasından kaynaklı hatalı veri giriliyor da olabilir. Her şey olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt