Haber Vodafone'dan Müşterilerine 24 Saatte Çözüm Sözü

Merhaba arkadaşlar, Vodafone'dan biz müşterileri yakından ilgilendiren önemli bir gelişme var. Artık sorunlarımızın 24 saat içinde çözüleceğinin sözünü veriyorlar. Bu, müşteri memnuniyetini artırmak için atılan dikkat çekici bir adım gibi görünüyor.

Eğer herhangi bir sorunumuz 24 saat içinde çözülmezse, Vodafone bize ek faydalar veya fatura indirimi gibi telafiler sunacakmış. Bu yeni uygulamanın temelindeki motto ise "Bir defa söyleyin, Vodafone’la çözümü oldu bilin" şeklinde. Yani bir sorun yaşadığımızda, onu sadece bir kez anlattığımızda, gerisini Vodafone'un halledeceğini taahhüt ediyorlar.

Taleplerimizi iletmek için de oldukça fazla seçeneğimiz bulunuyor. İster Vodafone Yanımda uygulamasından, ister dijital asistan TOBi ile yazışarak, istersek de müşteri hizmetlerini arayarak ya da doğrudan mağazaları ziyaret ederek sorunlarımızı bildirebiliyormuşuz. Talebimizi hangi kanaldan iletirsek iletelim, Çözüm Uzmanları bizim adımıza süreci baştan sona takip edip bizi düzenli olarak bilgilendiriyor.

Bu sistem, daha önce hayata geçirilen "Memnuniyet Merkezi" programının bir devamı niteliğinde. Anlaşılan o ki, Vodafone biz müşterilerin kendimizi daha güvende hissetmemiz ve sorunlarımızın hızla çözülmesi için çaba gösteriyor. Ben de bu yeni uygulamanın nasıl işleyeceğini merakla bekliyorum.

200.gif

Oldukça iddialı. Umarım pratikte de kullanışlı olur. Ancak VodafoneNet kısmında eğer Vodafone'un kendi altyapısından hizmet almıyorsak araya aracı bir ekip girmesi gerekir. Bu durumda işler nasıl hızlanacak merak ediyorum.

Umarım VodafoneNet'in kendi fiber altyapısı da yaygınlaşır. Karşıya yükleme (upload) hızları iyiydi diye duymuştum.

Bu arada bu sistem sadece Vodafone mobil için mi geçerli?

Oldukça iddialı. Umarım pratikte de kullanışlı olur. Ancak VodafoneNet kısmında eğer Vodafone'un kendi altyapısından hizmet almıyorsak araya aracı bir ekip girmesi gerekir. Bu durumda işler nasıl hızlanacak merak ediyorum.

Umarım VodafoneNet'in kendi fiber altyapısı da yaygınlaşır. Karşıya yükleme (upload) hızları iyiydi diye duymuştum.

Bu arada bu sistem sadece Vodafone mobil için mi geçerli?
görebildiğim her yerde vodafone mobil gibi anlatılmıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Geri
Üst Alt