Güncel yuncuhanim.com sitesi güvenilir mi?

Tek kişilik yün yorgan almayı düşünüyorum acaba site güvenilir mi?
Öncelikle daha önce alışveriş yapmadığımı ve siteyi zan altında bırakmak gibi bir niyetim olmadığını belirterek söze başlamak istiyorum.

Ben artık bilindik pazar yerleri dışında bir yerden alışveriş yaptığımda genelde öncelikle şirket bilgilerini inceliyorum. Eğer bir şirket varsa iyi bir izlenimdir (sanki normalde olması gereken birşey değilmiş gibi).

Daha sonra şirket sahiplerini burdan bakıp google ile arıyorum şirketle isimleri anılıyor mu diye. Bu firma için garip bir şekilde aynı aramalarda birlikte isimleri geçmiyor.

Daha sonra konum vermişlerse konumu google maps üzerinden ararım. Sokak görünümü varsa mükemmel. Şirketin 2024 Eylül ayında kurulduğunu şirket bilgilerinden edindim. Google maps kayıtları ise 2025 yılından. Ama söyledikleri adreste ne tabelaları var ne de adreste bulunan depolar yün ürünleri üreten yerlere benziyor. Bu gerçekten şüphelendirici.

Belki ben çok paranoyak bir şekilde davranıyorumdur. Ama gözlemlediğim kadarıyla çok fazla şüpheli bilgi bulunuyor. O yüzden şahsen ben alışveriş yapmayı tercih etmem. Aldığın ürün gelir mi? Gelebilir. İyi mi gelir? İyi de olabilir. Ama dışarıdan bakılarak yapılan bir analizle çok güvenilir olmadığını gözlemledim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Geri
Üst Alt